Administratie - Belastingen - Advies

Administratie-kantoor Blom

Welkom op de website van administratiekantoor Blom. Wij zijn een vennootschap onder firma bestaande uit Rob, Erna, Dominique en Dyon Blom (een echt familiebedrijf). Sinds 1977 behartigen wij de diverse belangen voor onze relaties. Wij zijn gevestigd in Heerhugowaard en zijn voornamelijk actief in heel Noord-Holland.
WAT WE DOEN
Over ons

OVER ONS

Administratiekantoor Blom levert diensten op maat aan het midden- en kleinbedrijf. Wij hebben ervaring met de kleine zzp’ers maar ook met de middelgrote BV’S. Wij hebben ons onder andere gespecialiseerd in administratie, belastingen, loonadministratie en bedrijfsadviezen. Wij werken met vaste prijsafspraken, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Dus wees niet dom: bel Blom en vraag een vrijblijvende offerte aan.

zzp

ZZP-er

Administratiekantoor Blom vindt het van belang dat de ZZP-er zich bewust is van de financiële gevolgen bij arbeidsongeschiktheid. Hierom is er een samenwerking aangegaan met het Tulpenfonds. Door samen te werken kunnen we onze zzp-ers die aangesloten zijn bij Administratiekantoor Blom een goede arbeidsongeschiktheidsverzekering bieden.

zzp
"Aangesloten bij de NOAB"

Wij zijn aangesloten bij de NOAB (Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen). Dit heeft meerdere voordelen voor u. Steeds vaker erkennen financieringsinstanties alleen rapportages die zijn opgesteld door een NOAB gecertificeerd kantoor. Daarnaast betekent aangesloten zijn bij de NOAB dat er een permanente educatieplicht geldt. Hierdoor bent u verzekerd dat wij op de hoogte zijn van de geldende wet- en regelgeving. Aangesloten bij de NOAB betekent ook dat wij, indien nodig, diverse specialisten kunnen inschakelen (advocaten, fiscalisten).
Over ons
Ons team

ONS TEAM

Administratiekantoor Blom is een familiebedrijf met Rob, Erna, Dominique en Dyon Blom.

00

jaar ervaring

00

klanten

00

Score klanttevredenheid

0

Specialisten staan voor u klaar

WILT U MEER WETEN OVER ONZE DIENSTVERLENING?
Ons team
onze diensten

ONZE DIENSTEN

Wij doen ons werk graag en goed, houden de kwaliteit hoog en omringen onze klanten – in een informele sfeer – met de grootst mogelijke zorg. Dat vinden wij heel normaal. Ons werk is onder te verdelen in verschillende diensten. Het gaat erom dat we de zaken goed voor u regelen, zowel zakelijk als privé en zowel op korte als op lange termijn.

Begeleiding startende ondernemer

De stap naar een eigen onderneming is voor veel mensen een grote uitdaging. Wij kunnen u helpen met het schrijven van een ondernemingsplan,

Administratie

Het bijhouden van een deugdelijke administratie is bij wet vastgelegd. Wij kunnen u helpen met het opzetten en verwerken van de boekhouding.

Belastingaangiftes

Dagelijks hebben we te maken met belastingen. U als ondernemer ontkomt niet aan het doen van aangifte voor verschillende belastingen.

Rapportages

Voor een financiering of het aanvragen van een hypotheek willen de kredietinstellingen vaak diverse rapportages van de ondernemer en onderneming.

Salarisadministratie

Personeel brengt de nodige verantwoordelijkheden met zich mee. Wij kunnen u helpen dit op orde te houden.

Advies

Voor u als ondernemer is het belangrijk om te weten hoe het gaat met uw bedrijf. Op verzoek kunnen wij tussentijdse rapportages maken, zodat u weet waar u staat.

onze diensten
laatste nieuws

Laatste nieuws

Het kassasysteem in uw bedrijf

Wanneer u gebruikmaakt van een kassasysteem doet u dat omdat u het belangrijk vindt de (primaire) transacties, zoals de verkopen, binnen uw bedrijf vast te leggen. Bovendien kan een kassasysteem transacties juist en volledig registreren en helpen bij de kascontrole, die door u of namens u wordt gedaan. Als u

Read More

ALTIJD ALLES WETEN? VOLG ONS!

Wilt u altijd en overal op de hoogte blijven van het laatste nieuws, veranderingen, vacatures, en meer? Volg ons dan op één van onze social media kanalen. we wachten op je !

laatste nieuws
wat onze klanten zeggen

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

wat onze klanten zeggen

Administratiekantoor Blom

Mocht u meer vragen hebben of aanvullende informatie willen hebben, laat dan een bericht achter.